Hij Leeft zending

Evenement 

Titel:
FMF Profetische Landelijke Dag met Stephen en Rita Fedele
Wanneer:
11-05-2019 - 11-05-2019
Locatie:
NTC IJsselstein - IJsselstein ut
Categorie:
Evenementen

Beschrijving

web-SenR-fidele-11-05-2019

 

STEPHEN EN RITA FEDELE

25 jaar profetische bediening in Nederland

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het profetische echtpaar Stephen en Rita Fedele voor het eerst vanuit Amerika naar Nederland kwam om hun profetische bediening uit te oefenen en de gemeenten in Nederland hiermee te zegenen. Voor veel gemeenteleiders en gemeenten was het een eerste kennismaking met het ambt en het belang van de profeet in de lokale gemeente.

Op zorgvuldige wijze, integer en altijd opbouwend hebben zij vele gelovigen profetisch bekrachtigd en  bevestigd in hun roeping en plaats binnen het lichaam van Christus. Zij onderkennen het grote belang van de lokale gemeente en houden als geen ander van de lokale gemeente.

Stephen en Rita Fedele zijn tien jaar lang pastor geweest van de Solid Rock Church in New York. Ze staan al 40 jaar samen in de bediening en zijn de oprichters van Prophetic Voice Ministries International en Global Ministers Fellowship. Stephen en Rita Fedele hebben volgens eigen zeggen een apostolische en profetische bediening ontvangen voor de 21e eeuw. Stephen is erkend als apostel en profeet en Rita is erkend als profetes en leraar met een sterke nadruk op de genezingsbediening.

FMF (Friends for Ministries in Fellowship) erkent het echtpaar Fedele al heel lang als betrouwbare partners in de uitoefening van het ambt van profeten binnen de vijfvoudige bediening. Regelmatig hebben zij een belangrijke bijdrage geleverd tijdens seminars, bijzondere gelegenheden en conferenties.

Wij willen de gelegenheid dan ook niet voorbij laten gaan om dit unieke echtpaar te eren en te vieren dat zij al 25 jaar een geweldige zegen zijn voor vele leiders en gemeenten in Nederland.

Wij doen dit dan ook graag met ál onze Vrienden van FMF, leiders én gemeenteleden. Het zou geweldig zijn om met z’n allen dank en waardering te tonen. Iedereen is hartelijk welkom!

Kom en vier met ons dit bijzondere jubileum!

Opgaaf (i.v.m. lunch verplicht): info@friendsforministries.nl Meer informatie www.friendsforministries.nl

Hans en Esther Tims
Landelijk leiders FMF

 

Locatie

Locatie:
NTC IJsselstein
Straat:
Duitslandstraat 9
Postcode:
3402 TJ
Plaats:
IJsselstein ut

Beschrijving

Helaas geen beschrijving beschikbaar