ISRAËLREIS 2022 MET HANS&ESTHER TIMS

 

ISRAËL HIGHLIGHTS VAN 5 T/M 14 MEI 2022 – IN HET VOETSPOOR VAN JEZUS MET HANS EN ESTHER TIMS IN 2022 NAAR ISRAËL

web-Israel-2022-new

 

GOED NIEUWS! IN 2022 ZULLEN WE WEER EEN GROEPSEIS NAAR ISRAËL ORGANISEREN!

Hans en Esther Tims hebben al meer dan 30 jaar ervaring als reisleiders. Even zolang organiseren zij groepsreizen naar het land van de Bijbel; Israël. Regelmatig zijn gemeenteleiders met hun gemeenteleden mee op reis geweest. Je hebt altijd al zoiets samen willen doen. Wellicht is dit dan een goeie tip!

“Onze motivatie is een diepe en oprechte liefde voor het Joodse volk, vertellen Hans en Esther. Iedere reis voelt voor ons als thuiskomen. Als je in Israël bent, is het alsof de Bijbel tot leven komt. Het Oude en Nieuwe Testament krijgt ineens een veel diepere dimensie.

Om op de plek te staan waar Mozes over het Beloofde Land uitkeek doet wel wat met je. Een boottocht over het Meer van Galilea, hetzelfde Meer waar Jezus over heeft gewandeld. En dan Jeruzalem, de Gouden Stad, de Stad van God. De stadswandeling over de Via Dolorosa, een bezoek aan de Klaagmuur en aan Gethsemané waarna we een gezamenlijke viering van het Heilig Avondmaal zullen hebben in de prachtige graftuin waar dood en opstanding in één blik gevangen worden. En nog heel veel meer verrassende highlights!

Niet voor niks is het thema van de reis “Israël Highlights 2022”, een aaneenschakeling van hoogtepunten. Iedere dag nieuwe en onvergetelijke gebeurtenissen en ontmoetingen.

Beter-Uit Reizen, de samenwerkende organisatie, staat garant voor een voortreffelijke begeleiding, prima vluchten, luxe vervoer, goede verzorging, mooie hotels en heerlijke maaltijden. 

Meer informatie:  https://www.beter-uit.nl/bijzondere-israelreis-o.l.v.-hans-en-esther-tims

 

 

 

 

Nieuws